• Een Aanrader!

  Fijne training gehad, duidelijke uitleg met goede oefenmaterialen. Goed verzorgde lunch. Ik kan iedereen Promeon adviseren!

  Monique van Aaken ,
  Coco & Sebas

  /cms/Files/Images/193/273_fit_1123_480.png

 • Fijne, praktijkgerichte 'In Company' BHV cursus gevolgd met het hele team

  Aangezien onze BHV certificering op korte termijn zou verlopen, hadden we tijdsdruk om de BHV herhaling snel in te plannen. Gelukkig ging dat heel soepel en hadden we binnen no-time de instructeur bij ons op locatie. 

  Een hele fijne samenwerking!

  Chantal Langenberg ,
  S.S.C. De Enck

  /cms/Files/Images/215/320_fit_480_480.jpg

 • Een dergelijke opleider in Oirschot hadden we voorheen niet

  Tot grote tevredenheid hebben we Promeon ingehuurd om het bedrijfsnoodplan op te stellen toen we verhuisd waren naar ons nieuwe bedrijfspand. Het was een logisch vervolg op de brand- en sluitrondes welke Promeon Security dagelijks uitvoert. Inmiddels zijn we bij Academy ook vaste klant, o.a. met de jaarlijkse BHV opleidingen van desbetreffende medewerkers. 

  Tony Klompers ,
  ATM Oirschot B.V.


 • Ervaren, praktijkgerichte instructeurs met gevoel voor humor om casussen te verduidelijken!

  Wij werken sinds begin 2015 samen met Promeon Security voor beveiliging en sinds 2016 verzorgen zij tevens het volledige veiligheidsplan incl. opleidingen bij onze Event Locatie in Breda. Dit houdt in de RI&E, het BHV plan en de BHV opleidingen. We zijn heel erg tevreden over de service. Niets is te veel gevraagd men denkt altijd mee in het belang van ons bedrijf. 

  Sipke Schrijnen ,
  Strand Binnen

  /cms/Files/Images/157/190_fit_621_480.jpg

 • Professioneel, betrouwbaar en kennispartner!

  We zijn sinds medio 2016 in contact met de Promeon Groep in verband met een aankomend, mondiaal evenement wat in september gaat plaatsvinden in Oirschot: 2017 World Championships Icelandic Horses

  Promeon adviseert vooraf in de vergunningsfase en de RI&E, verzorgt tijdens het evenement de terreinbeveiliging, EHBO post en Fire Control maar neemt ook de BHV opleidingen van alle vrijwilligers voor hun rekening. 

  Opleiden op zaterdag: geen probleem. De klant is koning bij Promeon Academy!

  Niek van Nunen ,
  Stichting Icelandic Horse Projects

  /cms/Files/Images/194/274_fit_746_480.png

 • Snel schakelen en win-win situaties creeren

  Vertegenwoordigers van Horeca Nederland- afd. Oirschot en Centrum Management Oirschot hebben begin 2017 de handen ineen geslagen met Promeon Academy om het onderwerp 'BHV' gezamenlijk aan te pakken. 

  Het is voor allen een win-win project gebleken; de ondernemers konden vanuit een gezamenlijk doel deze 'BHV opleiding op maat' volgen, 'on-the-job' ervaringen uitwisselen en dit alles tegen gunstige tarieven vanwege de groepskorting. 

  Promeon faciliteert en denkt mee met Ondernemend Oirschot! 

  Roel van de Ven ,
  Horeca consultant